Usein kysytyt kysymykset

UKK

Autonvuokraus Ajollen kanssa on varsin helppoa! Tarjoamme niin edullisia ajopaketteja, kuin myös yksittäisajoja. Yksittäisajoissa hinnasto on ilmoitettu per.auto varaus-sivulla. Mikä parasta; vuokra-auton koko ei vaikuta hintaan!

Pääsääntöisesti ja oletusarvoisesti Malmin Juna-asemalta. Automme sijaitsevat osoitteessa Pikkalankatu 2, Helsinki (parkkihallissa, 1.kerros), josta auto haetaan itsenäisesti.

Voit ottaa meihin myös yhteyttä ja pyytää hintaa toimitukselle, sekä noudolle.

Automme ovat täysvakuutettuja IF Vakuutuksen avulla. Ajoneuvoissa on 750€ omavastuu, mutta sitä voi pienentää lisämaksusta 250 euroon.

Mikäli autoon tuli mitä tahansa vikaa, ajoit kolarin tai siihen aiheutui pieniäkin fyysisiä vaurioita, ota välittömästi yhteyttä meihin puhelimella (040 220 2723) tai sähköpostitse kristian@ajolle.fi.

Jos auto esimerkiksi sammui kesken ajon etkä pysty jatkamaan sillä matkaa, auttaa vakuutukseemme kuuluva tiepalvelu kellon ympäri.

Mikäli asiakaspalvelumme ei vastaa yhteydenottoosi, (esimerkiksi myöhäisen kellonajan takia), voit tilata tiepalvelun suoraan tätä kautta.

Autonvuokraus Helsinki - Entistäkin helpompaa ja halvempaa!
Open chat
Heippa! 👋
Miten voisin auttaa?